2 kW teljesítményű áramfejlesztő:

Feszültség: 220V
Bérleti díj: 5000,-Ft/ nap

Több napos igény, tartós bérlet esetén egyéni árképzés. Az árak a mindenkori Áfát és a kiszállítást nem tartalmazzák.

BÉRLETI DÍJAK:

(Az árak tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t!)
Lakókocsi bérlés 5000,-Ft / nap
Áramfejlesztő aggregátor (2 kW) bérlése 2.500,-Ft/nap
Egyéb szolgáltatási díjak:
(Az árak tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t!)
Gázpalack feltöltés 6.600,-Ft / db
Jármű végtakarítás (utólag, ha szükséges) 6.250,-Ft
Inverter (a gépkocsi szivargyújtó 12Voltját alakítja 220V-ra) 2.500,-Ft

BÉRLETI FELTÉTELEK

A lakókocsi 4 személyes; beépített konyhával, hűtőszekrénnyel, mosdóhelységgel, fűtéssel, elősátorral rendelkezik.

Minimális bérlési idő: 1 nap
Kaució: a kaució összege 100.000,- Ft.

További bérlési feltételek: Foglaláskor a teljes bérleti díj 40 %-át kell befizetni, a maradékot legkésőbb az indulás előtt két héttel. A lakókocsi bérlés lemondása esetén az addig befizetett összeg 50%-át térítjük vissza. Előfoglalás esetén, amennyiben egy héten belül nem fizetik be a bérlés 40% előlegét, automatikusan töröljük a foglalást.

A bérléshez szükséges dokumentumok:
Magánszemély esetén: A bérbevevő magánszemély és egy utas személyi igazolványa, lakcímkártyája vagy útlevele, és kettő évnél régebbi jogosítványa. A lakókocsit vontató személyek személyi igazolványa, lakcímkártyája és jogosítványa. A bérbevevő állandó lakcímére és saját nevére szóló két db 30 napnál nem régebbi közüzemi számla.
Cég esetében: cégkivonat, a cég jegyzésére jogosult személy(ek) aláírási címpéldánya, személyigazolványa, lakcímkártyája, jogosítványa, és a cég jegyzésére jogosult személy(ek) állandó lakcímére és saját nevére szóló 2 db közüzemi számla.

A lakókocsi elvihető az első bérlési napon reggel 8 órától. A kocsit vissza kell hozni az utolsó bérlési napon 17 óráig. A megadott intervallumon kívüli elvitel és visszahozás esetén 5000,- Ft összeget számolunk fel. Késedelmes visszahozás esetén minden megkezdett 12 óra után + egy napi bérleti díjat számolunk fel.

Áramfejlesztő aggregátor bérlés: Amennyiben olyan helyen szándékoznak megállni a lakókocsival, ahol nincs hálózati áram, úgy bérelhető tőlünk egy 2 kW teljesítményű, kisméretű benzinmotoros áramfejlesztő, mely a lakókocsiban felmerülő elektromos áram igényt bőségesen ellátja.

BÉRLÉSI FELTÉTELEK

Megrendelést csak írásban - mely történhet e-mailben, faxon vagy személyesen - tudunk elfogadni. A gépkocsi bérlésével kapcsolatos bármiféle változtatás iránti igényét is kérjük, írásban jelezze.

A bérleti szerződés akkor lép életbe, ha azt a megrendelő részére visszajuttatjuk illetve a megrendelő a foglalót megfizette.

A bérlésre vonatkozó bármiféle változtatást (a lemondás kivételével) csak akkor áll módunkban térítésmentesen teljesíteni, ha ez iránti igényét a bérlés kezdete előtt minimum 48 órával írásban eljuttatja hozzánk. A változtatás természetétől függően a teljesítés korlátokba ütközhet, ennek megítélése bérbeadó hatásköre.

Fizetési feltételek: a fizetés két részletben történik. A teljes bérleti díj 20%-át foglaló formájában megrendeléskor köteles megfizetni. Megrendelő csak a foglaló megfizetése, illetve annak bérbeadó általi elismerése által válik jogosulttá a gépkocsi bérlésére. A fennmaradó összeg megfizetésére a teljesítés megkezdésekor készpénzben történik.

A megrendelés megrendelő általi lemondása esetén a foglaló természetéből adódóan a bérleti díj 20%-a vissza nem térítendő.

Amennyiben a szolgáltatás teljesítése bérbeadó hibájából meghiúsul, a foglaló, a megrendelő részére visszajár.

Minden megkezdett óra teljes órának számít.

A bérleti díj nem tartalmazza az áfát, autópálya és belépődíjakat, a több napos bérlés esetén a sofőr ellátását, szállását. A bérleti díj tartalmazza 50 km-ig az üzemanyag díját, efölött 130 Ft/km fizetendő. A bérlés a kiálláskor, a megbeszélt időpontban veszi kezdetét.

A gépkocsiban tilos a dohányzás és alkohol fogyasztása.

A gépkocsiban bérlő által okozott kárt a bérlő köteles 24 órán belül megtéríteni.

Bár az autó makulátlan műszaki állapotban van, rendszeresen szervizeljük, ennek ellenére nem tudunk garanciát vállalni a gépkocsi teljes üzembiztosságára.

Bármilyen bérlési kérelmet indoklás nélkül elutasíthatunk.

A bérlő beleegyezik, hogy fényképek készülhetnek a bérlés ideje alatt, amit a honlapunkon felhasználhatunk. Amennyiben a bérlőnek kifogása van ez ellen, a bérlés időpontjában jelezze.