Adatvédelmi és jogi nyilatkozat

Adatvédelem

A számunkra átadott magántermészetű adatokat csak és kizárólag arra használjuk fel, amire azt az adat tulajdonosa rendelkezésünkre bocsájtotta. Ennek során a rajtunk keresztül kezdeményezett foglalások a bereldki.hu szolgáltató adatbázisába kerülnek, mely szolgáltató ezen adatok alapján autóbérlés ajánlatot generál.

Nem őrzünk olyan személyes adatokat, melyek tévedésből kerültek hozzánk. Személyes adatot harmadik fél számára sosem adunk át, kivéve azt az esetet, amikor erre jogszabály, vagy hatóság eljárás keretében kötelez. A ránk bízott személyes adatokat gondosan kezeljük, illetve védjük az illetéktelen felhasználástól.

Jogi nyilatkozat

Az bereldki.hu-n található anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, így bármilyen formában történő másolásuk csak az oldal üzemeltetőjének engedélyével történhet. A konkrét autókölcsönzéshez kötődő szabályokat az adott autókölcsönzővel kötött autóbérlési szerződési feltételek tartalmazzák.

Amennyiben a szolgáltatással kapcsolatban kérdése, panasza merülne fel, kérjük, jelezze a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken.